1. RETUR- & BYTTE service

Vi sætter en ære i at sikre, at du er fuldt ud tilfreds med dit køb. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds, er du mere end velkommen til at returnere varerne til os i deres originale stand. Du har en fortrydelsesret på 30 dage fra den dag, du modtager din vare fra pakkeshoppen. Desværre kan vi ikke acceptere returvarer, hvis de returneres efter denne periode.

For at returnere en vare skal den pakkes omhyggeligt ind i dens originale emballage med tilbehør.

Ved returnering af din vare har du to muligheder:


1. Sende den retur.

Du skal selv dække omkostningerne ved returforsendelsen.

Køb vores returlabel her.

Alternativt kan du vælge en anden returløsning, men vi anbefaler at bruge et trackingnummer og få bevis for afsendelsen, da du er ansvarlig for, at pakken når frem til os, pakkeshops eller posthus, mm.

2. Aflevere pakken i Odense - Jagtvej 49C.

Hvis du ønsker at returnere, skal du sende en meddelelse via e-mail og vælge den ønskede returmetode. Send din mail til: info@levecopenhagen.com

 

OMBYTNING

Hvis du ønsker at ombytte dit køb til en anden vare eller størrelse, bedes du sende os en mail med oplysninger om den ønskede ombytning. Vi dækker fragtomkostningerne tilbage til dig. Vi kan dog ikke garantere, at den ønskede vare er på lager. Hvis varen er tilgængelig, modtager du en ny ordrebekræftelse pr. e-mail.

 

VI TAGER IKKE DIN PAKKE RETUR/BYTTER HVIS:

  • Varerne ikke er forsvarligt pakket ind i original emballage.
  • Varerne har fået parfume, makeup eller er blevet udsat for røglugt.
  • Hangtags eller mærker er fjernet eller beskadiget.
  • Returfristen på 30 dage er overskredet.

 

Hvis returneringen eller ombytningen accepteres, vil du modtage en besked via e-mail. Ved godkendelse refunderer vi den pris, du betalte for varen, med samme betalingsmetode, som du oprindeligt anvendte.

Når vi har modtaget din returvare, vil du modtage en bekræftelse pr. e-mail. Der kan gå op til 7 hverdage, før beløbet er tilbage på din konto.